Hvem er betterpeopletech

betterpeopletech er en del af betterpeople A/S, som er et konsulenthus beliggende i Aarhus, Kolding og Ballerup. Vi er et stærkt hold af konsulenter med fokus på rekruttering og udvikling i IT- og ingeniørbranchen samt det tekniske og digitale felt. Som erfarne rekrutteringskonsulenter kan vi bl.a. tilbyde strategisk rekruttering, search & assessment, onboarding af medarbejdere, organisations- og kulturudvikling og coaching. Læs mere om betterpeople A/S her.

Hvad kan vi?

Vi leverer branchens mest værdiskabende rekrutterings- og udviklingsforløb – til virksomheden og jobsøger.

Fordi vi graver et spadestik dybere og lærer dig og virksomheden grundigt at kende, er vores løsninger skræddersyede til dig. Vores afsæt er Who you are. Det er nemlig dig, der skal opleve værdien af vores samarbejde. Derfor leverer vi altid tilpassede og professionelle udviklingsforløb og rekrutteringsmatch.

Som virksomhed har I brug for at stå stærkt og møde fremtiden forberedt. Måske jeres behov er at få eksekveret den nye strategi på alle niveauer, at udvikle og implementere kulturforandringer, at styrke lederteamet eller at optimere rekrutteringsprocessen ved at få sammensat et stærkt kvalificeret og målrettet kandidatfelt samt få en god start ved onboarding af nye medarbejdere.

Som privatperson kan det være ønsket om kvalificeret rådgivning med en tryg, tillidsfuld og professionel tilgang eller det at få en national og international netværkspartner, der gør betterpeopletech til et oplagt valg.

Nationalt og internationalt

betterpeopletech har stor erfaring med rekruttering inden for IT- og ingeniørbranchen. Med vores ekspertise og målrettede processer gør vi en afgørende forskel i et ellers udfordrende og komplekst marked.

Danmark er et relativt lille land med begrænsede arbejdsmarkedsressourcer. Det betyder, at vi ofte fisker i den samme sø efter ledere, teknikere, ingeniører og IT-specialister. betterpeopletech har gode samarbejdspartnere internationalt set, blandt andet i øst- og Mellemeuropa. Det øger dine chancer for at finde de helt rigtige kandidater. betterpeopletech definerer den profil, du eftersøger, og vi, eller vores samarbejdspartner, benytter derefter specifikke søgekriterier til at finde et bruttofelt af kandidater. Hernæst udpeges, kontaktes og screenes de potentielle kandidater for videre proces. 

Hos betterpeopletech får du en kontaktperson, som sørger for alle interne procedurer, så alt harmonerer med de aftalte, internationale vilkår. Du laver en aftale med din konsulent i Danmark, hvorefter du ikke skal bekymre dig om andet end at onboarde de nye medarbejdere - det kan du også finde løsningen på hos os.

Hos betterpeopletech er vi en række erfarne rådgivningseksperter, der altid tilpasser løsninger, så de giver mest mulig værdi for dig. Og så ser vi gerne, at det er sjovt, imens det er seriøst.

Kontakt os, hvis du vil have branchens mest værdiskabende rådgivning.