De optimale match

betterpeopletech hører under konsulenthuset betterpeople A/S og er specialiseret i rekruttering til IT- og teknologivirksomheder. Med 20 års erfaring fra branchen har vi sat os for at skabe de mest værdiskabende match mellem kandidater og virksomheder. Som kandidat hos betterpeopletech får du et rekrutteringsforløb, der er effektivt med løbende opdateringer, så du hele tiden er klar over, hvor du står og hvad det videre forløb er.

Vi lægger vægt på, at der også skal være et match på personlighed. Vi er kendt for vores grundighed og for at kunne tage vores kandidaters perspektiv, når vi rekrutterer til en stilling. Derfor har vi fokus på, at du som kandidat bliver ansat i en virksomhed, hvor kulturen matcher din personlighed.

Aktuelle stillinger

Hvis du vil søge en stilling, kan du læse mere i de enkelte opslag, som du finder her. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt og videregives ikke til kunder uden dit samtykke. Sidder du i uopsagt stilling, sikres du ligeledes den nødvendige diskretion.

Vi har flere stillinger, der ikke bliver slået op eller er anonyme opgaver og derfor anbefaler vi, at du lægger dit CV i vores CV-bank, så vi kan kontakte dig ved relevante stillinger.