For freelance: freelanceprojekter, freelancestillinger, rekruttering, betterpeopletech

 

Klar til nye opgaver? 

Vil du være en del af et konsulenthus med speciale i rekruttering til IT- og teknologivirksomheder, så er du velkommen hos os. Vi har konstant fokus på udvikling af dig som person og giver dig de bedste rammer for at kunne fungere optimalt hos vores kunder. 

For os er rekruttering ikke bare en proces. Vi ved, det er en vigtig beslutning for dig, såvel som for virksomheden. Vores tilgang er Who you are, for det er nemlig dig, der skal opleve værdien af samarbejdet. Derfor sammensætter vi et forløb gennem en indgående snak, hvor vi nøje tilrettelægger processen ud fra lige netop dine behov, ønsker og karrieredrømme. Hos betterpeopletech kan du være den konsulent, du drømmer om – så vi tager os af alt det praktiske. Kontakt os og hør mere om dine muligheder og vores ledige freelanceprojekter.

Som noget helt enestående tilbyder vi dig at gennemgå et forløb hos os med din personlige udvikling i fokus. Du får løbende sparring, kommunikation og opbakning. Kontakt Managing Partner, Claus Bak på +45 5383 4994 eller cb@betterpeople.dk, hvis du vil høre mere om dine muligheder.