Freelance CV-bank

Søger du job, eller har du ambitioner om nye udfordringer? Så opret dig i vores CV-bank, og lad os finde jobbet for dig.

Der er hele tiden virksomheder, som står og mangler nye medarbejdere både til kortere og længerevarende projekter til freelance og til fastansættelse. Derfor vil vi gerne vide lidt mere om dig.

Vi har oprettet en freelance CV-bank for at kunne komme i kontakt med kvalificerede personer, der specifikt ønsker at arbejde freelance. CV-banken bruger vi til at lære dig bedre at kende. Et godt match mellem dig og din potentielle arbejdsplads skaber nemlig de bedste forudsætninger for et godt samarbejde.Vi får løbende nye, spændende projekter ind, og du vil derfor kunne få relevante stillinger tilbudt uden selv at være opsøgende.

Hvis du er klar til nye udfordringer, så skriv dig op i vores freelance CV-bank . Vi har mange stillinger, der ikke når at blive offentliggjort eller som searches efter anonymt, så kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvilke freelanceprojekter vi har i øjeblikket. 

Vi har også stillinger til fastansættelse. Dem kan du se her.

Opret i freelance CV-bank

Freelance CV-bank: ledige stillinger, upload ansøgning, CV, rekruttering