Freelancer hos betterpeopletech

Hvem kan være freelancer hos betterpeopletech?

Vi arbejder med stort set alle profiler indenfor IT og teknologi og favner de fleste afgreninger af branchen. Vi stiller ikke krav til uddannelse, men fokuserer på evner og erfaringer. Derfor er du, uanset hvilken teknisk eller IT-mæssig profil du har, en potentiel kandidat til de freelanceprojekter, vi arbejder med. 

Af eksempler på nogle af de konsulentroller, vi arbejder med, kan f.eks. nævnes supportere, udviklere - både til frontend og backend - systemudviklere, applikationsudviklere, løsningsarkitekter, projektkonsulenter, projektledere m.fl

Som eksempel på nogle af de teknologier, vi arbejder med, kan f.eks. nævnes C#, VB.NET, ASP.NET, Java, JavaScript, JQuery, C++, iOS, MySQL, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX, PLC, SCADA, MS Sharepoint, Notes, Microsoft Dynamics CRM, Sitecore og Umbraco. 

Som noget helt enestående tilbyder vi dig at gennemgå et forløb hos os med din personlige udvikling i fokus. Du får løbende sparring, kommunikation og opbakning. Kontakt Managing Partner, Claus Bak på +45 5383 4994 eller cb@betterpeople.dk hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Vi har løbende projekter, vi skal bruge freelancere til. De fleste stillinger når dog ikke at blive offentliggjort, så derfor vil vi opfordre dig til at lægge dit cv i vores freelance CV-bank. Så kontakter vi dig, når der er et potentielt match. Du er altid velkommen til at kontakte os på tech@betterpeople.dk eller +45 5382 4466 og høre nærmere om, hvilke projekter vi har i øjeblikket. 

Kulturen

Som freelancer ved betterpeopletech bliver du en del af kulturen hos betterpeopletech. Vi går op i, at alle har det godt og laver jævnligt sociale arrangementer. Vi bygger vores hverdag på tillid til hinanden og så skaber vi værdi og er ambitiøse både på kunders og medarbejderes vegne. Hos os er du sikret gode betingelser og kontraktmæssig klarhed.

Vi tager hånd om vores medarbejdere og varetager dine interesser på lige fod med vores kunders. Vi sikrer dig ordentlige forhold og en god arbejdsplads. Hos os får du:

  • De mest attraktive freelanceprojekter
  • Kontraktmæssig klarhed
  • Du bliver en del af en energisk og social kultur
  • Søde og rare kolleger

Vi byder dig velkommen hos betterpeopletech.