Tid til nye udfordringer? Bliv konsulent på freelancebasis

Hos betterpeopletech byder vi dig velkommen blandt branchens skarpeste hjerner.

Hos os bliver du en del af et freelancenetværk, der arbejder for dig. betterpeopletech er en mulighed for dig, der fortrækker freelanceprojekter med alt fra kortere til længerevarende kontrakter og ønsker at arbejde med netop de projekter, der interesserer dig mest.

Hos betterpeopletech har vi mange års erfaring med rekruttering til IT- og ingeniørbranchen. Vi har et stort netværk og kan bidrage med nye og attraktive stillinger hos en lang række forskelligartede virksomheder, der på den ene eller anden måde har behov for projektmæssig assistance.

Som freelancer får du fleksibilitet, og du har en unik mulighed for at arbejde med lige netop dét, der interesserer dig mest. Du har mulighed for at blive din egen chef og er selv herre over hvilke og hvor mange opgaver, du påtager dig. At arbejde som freelancer kan åbne op for nye og flere muligheder end almindelige faste stillinger og giver dig dermed mulighed for at tilegne dig erfaring og udfordringer efter ønske. Du kan få styrket og/eller udbygget dit CV med specialistkompetencer.

Er du nyuddannet kan freelanceansættelser hjælpe dig til at udbygge dine kompetencer og dit CV samt give dig mulighed for at prøve kræfter med forskellige områder af branchen. Dermed får du erfaring og viden om, hvad du kan og har lyst til at arbejde med fremadrettet.