Stilling
Virksomhed
Softwareprogrammør søges til SGM Light A/S
Vi søger en kvalitetsbevidst og struktureret programmør til udvikling og vedligehold af test- og lysmålesystemer i .NET.
SGM Light A/S
Aarhus
Technical Business Developer - Biogas og naturgas, Unisense A/S
Vi søger en nøgleperson til at opbygge nyt højpotentielt forretningsområde inden for sensorer til biogas og naturgas. Du får ansvaret for at udbrede et revolutionerende, patenteret og stærkt efterspurgt produkt, som vil betyde en markant økonomisk og miljømæssig fordel for slutbrugerne.
Unisense
Aarhus
betterpeople A/S søger Backend-udvikler til Catering Danmarks IT-afdeling
Har du erfaring med udvikling af IT-løsninger i ERP-systemer? Er du en udpræget teamplayer, og vil du være en del af et fagligt dygtigt udviklerteam, som sammen sætter retningen for Catering Danmark?
Catering Danmark
Odense
betterpeople A/S søger Frontend-udvikler med holdånd til Catering Danmarks IT-afdeling
Er du en erfaren Frontend-udvikler, der altid gør dit bedste for at spille alle på holdet gode? Evner du at analysere og forstå brugerens behov, og kan du designe veltænkt og relevant frontend med brugeroplevelsen i centrum? Så er det måske dig, vi leder efter!
Catering Danmark
Odense
betterpeople A/S søger erfaren IT Manager til Catering Danmarks IT-afdeling
Har du overblik og bred erfaring med ERP-miljøer? Evner du at føre projekter succesfuldt til dørs, samtidig med at du skaber gode medarbejderrelationer? Vil du have en afgørende rolle i udviklingen af Catering Danmarks fremtidige IT-afdeling, der nu udvides fra tre til syv medarbejdere
Catering Danmark
Odense
betterpeople A/S søger Software Developer til Cryos International
Har du talent inden for softwareudvikling, og kunne du tænke dig at blive en del af IT-teamet i en international virksomhed i vækst? Er du ambitiøs, lærenem og ønsker du at udvikle dig stærkt som Software Developer? Så har vi måske stillingen til dig.
Cryos International
Aarhus
betterpeople A/S søger seniorkonsulent til Kraftvaerk Aarhus
Vil du have en nøglerolle i at løfte kundens forretning ved at udvikle komplekse og skræddersyede webløsninger? Og have en udfordrende hverdag i et stærkt og passioneret udviklingsmiljø?
Kraftvaerk
Aarhus
betterpeople A/S søger erfaren projektleder til NIRAS i Esbjerg
Er du kompetent og har erfaring inden for projektledelse? Ønsker du at være en del af en af landets førende virksomheder inden for bygherrerådgivning? Som projektleder hos NIRAS får du mulighed for arbejde med en bred vifte af projekter samt for at udvikle dine faglige kompetencer.
NIRAS
Esbjerg
betterpeople A/S søger erfaren projektleder til NIRAS i Kolding
Er du kompetent og har erfaring inden for projektledelse? Ønsker du at være en del af en af landets førende virksomheder inden for bygherrerådgivning? Som projektleder hos NIRAS får du mulighed for arbejde med en bred vifte af projekter samt for at udvikle dine faglige kompetencer.
NIRAS
Kolding
betterpeople A/S søger el-ingeniør til NIRAS i Esbjerg
Vil du bidrage til et fagligt stærkt hold hos en af de førende virksomheder inden for byggerådgivning i Skandinavien? Vil du bruge din ekspertise til at gøre en forskel i en hastigt vækstende virksomhed med et åbent og uformelt arbejdsmiljø?
NIRAS
Esbjerg
Erfaren VVS-ingeniør til NIRAS i Esbjerg
Ønsker du en spændende og varieret hverdag, hvor du selvstændigt varetager store og små opgaver? Kunne du tænke dig at samarbejde med kompetente kolleger og udvikle dig til fremtiden? Er du nysgerrig på de mange muligheder, så læs videre.
NIRAS
Esbjerg
betterpeople A/S søger teknisk salgsrådgiver til S-Connect
Har du teknisk B2B salgserfaring og evnen til at vejlede? Har du lyst til at samarbejde med både kendte og nye kundenetværk? betterpeople A/S søger en stærk teknisk rådgiver med et godt netværksgen til S-Connect.
S-Connect
Risskov
betterpeople A/S søger Senior Software Developer til Cryos International
Vil du gøre en forskel samtidig med, at du udfolder dine talenter inden for software og udvikling? Tiltaler det dig at blive en del af en virksomhed i hastig vækst?
Cryos International Aps
Aarhus C
Senior UX Designer - Designit
Do you care about the people you're designing for and with? Do you want to solve real problems for real people? Are you comfortable challenging the status quo?
Designit
Aarhus
Der blev ikke fundet nogen resultater, der matcher din søgning