Stilling
Virksomhed
betterpeople A/S søger Full Stack Developer til Trifork eHealth
Brænder du for at arbejde med web- og applikationsudvikling, og har du erfaring med backend teknologier? Kan du se dig selv arbejde i en dynamisk og hurtigt voksende medtech-virksomhed? Så er du måske den Full Stack Developer, vi leder efter til Trifork eHealth!
Trifork eHealth
København
betterpeople A/S søger senior iOS-udvikler til Trifork eHealth
Er du en passioneret iOS-udvikler med viljen til at sætte dig ind i nye tankegange? Har du lyst til at arbejde med digital sundhed, og kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk og hurtigt voksende medtech-virksomhed? Så er du måske den senior iOS-udvikler, vi leder efter!
Trifork eHealth
København
betterpeople A/S is searching for a Senior Digital Product Designer for Mend
Are you ambitious and passionate about making a difference within digital health? Can you design digital products that save lives, and do you want to be part of a fast-moving company? Then you might be the Senior Digital Product Designer we are looking for!
Mend
København
betterpeople A/S søger Android Developer for Trifork eHealth
Har du erfaring med Android udvikling, og har du lyst til at arbejde med digital sundhed, som bygger bro mellem medicin, patienter, læger og den digitale verden? Så er du måske den Android Developer, vi leder efter til Trifork eHealth!
Trifork eHealth
København
betterpeople A/S søger Senior Software Developer til udvikling af fremtidens sundhedsløsninger for Trifork A/S
Det handler om at brænde for sit fag! Er du nysgerrig efter ny viden inden for softwareudvikling og teknologier, og vil du have en nøglerolle i udviklingen af nogle af de mest spændende projekter inden for sundheds-IT? Så skal du læse med her!
Trifork A/S
Aarhus
betterpeople A/S søger seniorkonsulent til Kraftvaerk Aarhus
Vil du have en nøglerolle i at løfte kundens forretning ved at udvikle komplekse og skræddersyede webløsninger? Og have en udfordrende hverdag i et stærkt og passioneret udviklingsmiljø?
Kraftvaerk
Aarhus
Der blev ikke fundet nogen resultater, der matcher din søgning