Stilling
Virksomhed
Service Desk supporter søges til Dustin i Brøndby
Er du en serviceminded person, som formår at give kunderne en god oplevelse gennem telefonen? Giver det værdi for dig at yde kompetent kundeservice, hvor kundens behov er i fokus? Så er det dig, vi søger!
Dustin
Brøndby
El-beregner søges til Kemp & Lauritzen A/S
Har du erfaring med elberegning, og sætter du en dyd i at levere gode resultater? Tiltaler det dig at arbejde på tværs af faggrupper? Så har du nu muligheden for at blive en del af Kemp & Lauritzens team!
Kemp & Lauritzen
Tilst
betterpeople A/S søger Backend-udvikler til Catering Danmarks IT-afdeling
Har du erfaring med udvikling af IT-løsninger i ERP-systemer? Er du en udpræget teamplayer, og vil du være en del af et fagligt dygtigt udviklerteam, som sammen sætter retningen for Catering Danmark?
Catering Danmark
Odense
betterpeople A/S søger Frontend-udvikler med holdånd til Catering Danmarks IT-afdeling
Er du en erfaren Frontend-udvikler, der altid gør dit bedste for at spille alle på holdet gode? Evner du at analysere og forstå brugerens behov, og kan du designe veltænkt og relevant frontend med brugeroplevelsen i centrum? Så er det måske dig, vi leder efter!
Catering Danmark
Odense
betterpeople A/S søger erfaren Software Manager til Catering Danmarks IT-afdeling
Har du overblik og bred erfaring med ERP-miljøer? Evner du at føre projekter succesfuldt til dørs, samtidig med at du skaber gode medarbejderrelationer? Vil du have en afgørende rolle i udviklingen af Catering Danmarks fremtidige IT-afdeling, der nu udvides fra tre til syv medarbejdere
Catering Danmark
Odense
betterpeople A/S søger seniorkonsulent til Kraftvaerk Aarhus
Vil du have en nøglerolle i at løfte kundens forretning ved at udvikle komplekse og skræddersyede webløsninger? Og have en udfordrende hverdag i et stærkt og passioneret udviklingsmiljø?
Kraftvaerk
Aarhus
betterpeople A/S søger erfaren projektleder til NIRAS i Kolding
Er du kompetent og har erfaring inden for projektledelse? Ønsker du at være en del af en af landets førende virksomheder inden for bygherrerådgivning? Som projektleder hos NIRAS får du mulighed for arbejde med en bred vifte af projekter samt for at udvikle dine faglige kompetencer.
NIRAS
Kolding
Der blev ikke fundet nogen resultater, der matcher din søgning