Stilling
Virksomhed
betterpeople A/S søger IT-specialist til Duka
Vil du være med til at skabe fremtidens digitale brugeroplevelser, og motiveres du af at opbygge gode kundeløsninger gennem den helt rigtige softwarearkitektur? Har du stor viden om Windows, infrastruktur og IT-sikkerhed, og vil du være en del af en virksomhed med plads til medbestemmelse? Så bliv Dukas nye IT-specialist!
Duka
Hinnerup
betterpeople A/S søger kvalitetsbevidst teknisk supporter til STØTEK A/S
Er du faglig ærekær, og har du erfaring med PLC styring og mekanisk samt elektronisk vedligehold? Nyder du at hjælpe andre, og vil du tage del i at levere ambitiøs, teknisk kundeservice i en international, vækstdrevet koncern? Så bliv STØTEKs nye tekniske supporter!
STØTEK A/S
Vojens
betterpeople A/S is searching for a Senior Digital Product Designer for Mend
Are you ambitious and passionate about making a difference within digital health? Can you design digital products that save lives, and do you want to be part of a fast-moving company? Then you might be the Senior Digital Product Designer we are looking for!
Mend
København
betterpeople A/S søger Android Developer til Trifork eHealths nye kontor i Dubai
Er du en erfaren Android udvikler med mod på eventyr i udlandet? Har du lyst til at arbejde med digital sundhed, som bygger bro mellem medicin, patienter, læger og den digitale verden? Så er du måske den Android Developer, vi leder efter til Trifork eHealth i Dubai!
Trifork eHealth
Dubai
betterpeople A/S søger erfaren udvikler til Trifork A/S
Er du dygtig inden for softwareudvikling, og motiveres du af at skabe innovative IT-løsninger for kunden? Vil du være en del af en virksomhed i vækst med spændende projekter og gode kollegaer? Så bliv Triforks nye udvikler!
Trifork A/S
Aarhus
betterpeople A/S søger Android Developer for Trifork eHealth
Har du erfaring med Android udvikling, og har du lyst til at arbejde med digital sundhed, som bygger bro mellem medicin, patienter, læger og den digitale verden? Så er du måske den Android Developer, vi leder efter til Trifork eHealth!
Trifork eHealth
København
betterpeople A/S søger Senior Software Developer til udvikling af fremtidens sundhedsløsninger for Trifork A/S
Det handler om at brænde for sit fag! Er du nysgerrig efter ny viden inden for softwareudvikling og teknologier, og vil du have en nøglerolle i udviklingen af nogle af de mest spændende projekter inden for sundheds-IT? Så skal du læse med her!
Trifork A/S
Aarhus
betterpeople A/S søger seniorkonsulent til Kraftvaerk Aarhus
Vil du have en nøglerolle i at løfte kundens forretning ved at udvikle komplekse og skræddersyede webløsninger? Og have en udfordrende hverdag i et stærkt og passioneret udviklingsmiljø?
Kraftvaerk
Aarhus
Der blev ikke fundet nogen resultater, der matcher din søgning