Stilling
Virksomhed
betterpeople A/S søger web-udvikler til Trifork eHealth
Brænder du for at arbejde med web-udvikling, og kan du se dig selv arbejde i en dynamisk og hurtigt voksende medtech-virksomhed? Så er du måske den web-udvikler, vi leder efter til Trifork eHealth!
Trifork eHealth
København
betterpeople A/S søger senior iOS-udvikler til Trifork eHealth
Er du en passioneret iOS-udvikler med viljen til at sætte dig ind i nye tankegange? Har du lyst til at arbejde med digital sundhed, og kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk og hurtigt voksende medtech-virksomhed? Så er du måske den senior iOS-udvikler, vi leder efter!
Trifork eHealth
København
betterpeople A/S søger MS systemkonsulent til virksomhed i Brøndby
Har du alsidige IT-kompetencer, og er du klar til at bruge dem på at servicere og finde løsninger til nogle af Danmarks største abonnementskunder? Er du skarp inden for enten SQL, Exchange, Office 365 eller Navision? Er du på udkig efter en stilling med fleksible, attraktive ansættelsesforhold og gode udviklingsmuligheder? Så læs videre!
Anonym
Brøndby
betterpeople A/S søger Service Delivery Manager til virksomhed i Aarhus
Har du knivskarpe kommunikative egenskaber og flair for IT? Har du lyst til at blive en del af en international virksomhed med fart på? Så er du måske den Service Delivery Manager, vi leder efter!
Anonym
Aarhus
betterpeople A/S is searching for a MedTech QA professional for Trifork eHealth
Are you motivated by the idea of working with the leading life science companies, and do you have a passion for technology? Is quality important to you, and can you contribute with bright ideas without compromising patient safety? Then you might be the MedTech QA professional we are looking for!
Trifork eHealth
København
betterpeople A/S søger IT-specialist til Duka
Vil du være med til at skabe fremtidens digitale brugeroplevelser, og motiveres du af at opbygge gode kundeløsninger gennem den helt rigtige softwarearkitektur? Har du stor viden om Windows, infrastruktur og IT-sikkerhed, og vil du være en del af en virksomhed med plads til medbestemmelse? Så bliv Dukas nye IT-specialist!
Duka
Hinnerup
betterpeople A/S is searching for a Senior Digital Product Designer for Mend
Are you ambitious and passionate about making a difference within digital health? Can you design digital products that save lives, and do you want to be part of a fast-moving company? Then you might be the Senior Digital Product Designer we are looking for!
Mend
København
betterpeople A/S søger erfaren udvikler til Trifork A/S
Er du dygtig inden for softwareudvikling, og motiveres du af at skabe innovative IT-løsninger for kunden? Vil du være en del af en virksomhed i vækst med spændende projekter og gode kollegaer? Så bliv Triforks nye udvikler!
Trifork A/S
Aarhus
betterpeople A/S søger Android Developer for Trifork eHealth
Har du erfaring med Android udvikling, og har du lyst til at arbejde med digital sundhed, som bygger bro mellem medicin, patienter, læger og den digitale verden? Så er du måske den Android Developer, vi leder efter til Trifork eHealth!
Trifork eHealth
København
betterpeople A/S søger Senior Software Developer til udvikling af fremtidens sundhedsløsninger for Trifork A/S
Det handler om at brænde for sit fag! Er du nysgerrig efter ny viden inden for softwareudvikling og teknologier, og vil du have en nøglerolle i udviklingen af nogle af de mest spændende projekter inden for sundheds-IT? Så skal du læse med her!
Trifork A/S
Aarhus
betterpeople A/S søger seniorkonsulent til Kraftvaerk Aarhus
Vil du have en nøglerolle i at løfte kundens forretning ved at udvikle komplekse og skræddersyede webløsninger? Og have en udfordrende hverdag i et stærkt og passioneret udviklingsmiljø?
Kraftvaerk
Aarhus
Der blev ikke fundet nogen resultater, der matcher din søgning