Professionel rådgivning af branchens mest erfarne konsulenter

Bag betterpeopletech er direktørene Claus Bak og Kim Bisgaard samt et felt af kompetente og erfarne konsulenter. Senest er Ida Storm kommet til som kommerciel direktør med speciale i freelance konsulenter til IT, teknik og det digitale felt.

Ida, Claus og Kim har alle tre 20 års erfaring med IT-branchen og ved, hvad der skal til for at skabe værdi for virksomheder i branchen. Gennem præcise og effektive rekrutteringsmæssige løsninger, både på konsulentbasis og til fastansættelse, har de sat virksomheder i stand til at kunne leve op til markedets stigende krav.

Gennem mange år har alle tre direktører rekrutteret konsulenter, ledere og specialister og færdes hjemmevant på tværs af brancher. I spidsen for betterpeopletech er de derfor specialiserede i at finde de absolut bedste kandidater til fastansættelse og freelance. Hos betterpeopletech er der fokus på et stærkt og udviklende samarbejde samt tæt kontakt med virksomheden både før og efter en rekruttering. Hos betterpeopletech skræddersyr vi rekrutteringen præcis til dig, så du får de dele af processen, der er relevante for dig. På den måde får du fuldt udbytte både i økonomisk og tidsmæssigt.

Kontakt Ida, Claus og Kim, hvis du vil have professionel rådgivning af branchen dygtigste konsulenter.

 

Ida Storm

Kommerciel direktør

+45 9386 5656

is@betterpeople.dk

Ida har 20 års erfaring fra rekrutteringsbranchen, hvor hun de senere år særligt har beskæftiget sig med rekruttering af specialister og IT-konsulenter. Ida brænder for det match mellem virksomheder og kandidater, og det er vigtigt for hende at skabe resultater for såvel virksomheder som for kandidaterne. De mange års erfaring i branchen har givet Ida et stærkt blik for salg og gjort hende kompetent til at forstå kundens behov. Hun er typen, der får tingene til at ske. Ida tager initiativ, er handlekraftig og direkte.

MMM

Claus Bak

Direktør & partner

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk

Claus har tidligere stået i spidsen for en dansk division af en større global HR- og rekrutteringsvirksomhed. Med 20 års erfaring med IT-, teknik og det digitale felt har Claus fået et indgående kendskab til, hvad der skal til for at skabe succes i branchen. Som specialist inden for rekruttering har Claus arbejdet med adskillige IT-jobprofiler og har bred erfaring med rekruttering til forskellige niveauer i en virksomhed. For Claus er det vigtigt, at samarbejdet udvikler sig til et partnerskab, hvor tillid og dybdegående, indbyrdes kendskab er nøgleparametre.  

 

Kim Bisgaard

Direktør, partner & erhvervspsykolog

+45 5050 3339

kb@betterpeople.dk

Gennem de seneste 20 år har Kim opnået stor erfaring og en nuanceret tilgang til rekruttering både til freelance og fastansættelsen inden for IT, teknik og det digitale felt. Som leder og konsulent arbejder Kim også med forretningsudvikling, strategi- og kulturskabelse, teamudvikling, executive coaching og sparring. Hans erfaring med at designe og gennemføre ledelsesudvikling og organisatoriske udviklingsprocesser kommer i dag betterpeopletechs kunder til gode.