Professionel rådgivning af branchens mest erfarne konsulenter

Bag betterpeopletech er CEO & Partner, Claus Bak samt et felt af kompetente og erfarne konsulenter.

Claus har 20 års erfaring med IT-branchen og ved, hvad der skal til for at skabe værdi for virksomheder i branchen. Gennem præcise og effektive rekrutteringsmæssige løsninger, både på konsulentbasis og til fastansættelse, har han sat virksomheder i stand til at kunne leve op til markedets stigende krav.

betterpeopletech har gennem flere år rekrutteret konsulenter, ledere og specialister og færdes hjemmevant på tværs af brancher. betterpeopletech er derfor specialiserede i at finde de absolut bedste kandidater til fastansættelse og freelance. Hos betterpeopletech er der fokus på et stærkt og udviklende samarbejde samt tæt kontakt med virksomheden både før og efter en rekruttering. Hos betterpeopletech skræddersyr vi rekrutteringen præcis til dig, så du får de dele af processen, der er relevante for dig. På den måde får du fuldt udbytte både økonomisk og tidsmæssigt.

Kontakt Claus, Maria eller Gitte, hvis du vil have professionel rådgivning af branchen dygtigste konsulenter.

Claus Bak

CEO & Partner

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk

Claus har tidligere stået i spidsen for en dansk division af en større global HR- og rekrutteringsvirksomhed. Med 20 års erfaring med IT-, teknik og det digitale felt har Claus fået et indgående kendskab til, hvad der skal til for at skabe succes i branchen. Som specialist inden for rekruttering har Claus arbejdet med adskillige IT-jobprofiler og har bred erfaring med rekruttering til forskellige niveauer i en virksomhed. For Claus er det vigtigt, at samarbejdet udvikler sig til et partnerskab, hvor tillid og dybdegående, indbyrdes kendskab er nøgleparametre.  

Maria Faber

Team Lead, rekruttering & search (Barsel til efteråret 2019)

+45 5382 4446 

mf@betterpeople.dk

 

Gitte Højlund

Team Lead, rekruttering & search

+45 5382 4466

gh@betterpeople.dk