Altid fokus på Who you are

Hos betterpeopletech tager rekrutteringsprocessen udgangspunkt i jeres aktuelle situation, forventninger, behov og vision. Med fokus på Who you are starter rekrutteringsprocessen med jer. Vi graver et spadestik dybere og lærer jer grundigt at kende. Fordi vi lærer jer at kende, kan vi sammensætte og definere præcis den rekrutteringsstrategi, der passer bedst til jer. På den måde genererer vi et knivskarpt kandidatfelt, der er specifikt målrettet jeres virksomhed, jeres kultur og den pågældende stilling. Uanset om det er til fastansættelse eller freelance. Vi er kendt for vores store træfsikkerhed og grundighed.

Rekrutteringsprocessen sammensættes i tæt samspil med jer, så vi sikrer et match, både fagligt og personligt. Vi holder jer nøje opdaterede undervejs, så I ved præcist, hvor i processen vi er, ligesom I har mulighed for selv at logge ind og følge med i vores rekrutteringssystem.

Vi går nye veje

betterpeopletech definerer den profil, du eftersøger, og vi benytter specifikke søgekriterier til at finde et bruttofelt af kandidater. Derefter udpeges, kontaktes og screenes de potentielle kandidater for videre proces. Vi har et af branchens bedste searchteams og med en anderledes tilgang og nye metoder sikrer vi dig de mest kompetente kandidater.

Nedenstående model viser nogle af de mulige steps i en rekrutteringsproces, men hos betterpeopletech skræddersyr vi processen til hver enkelt rekruttering. Du får kun de dele af processen, du ønsker og som er relevante for dig. Alle overflødige mellemled skæres væk, hvilket sparer både tid og penge. Du får en konkret pakke, der er specielt sammensat til dig ud fra dine behov og ønsker. 

I forbindelse med rekrutteringsprocessen og nyansættelser tilbyder vi gennem betterpeople A/S coaching- og/eller onboardingforløb for at sikre den bedst mulige integration af jeres nye medarbejder. 

Kontakt os, og hør nærmere om, hvordan vi bedst kan hjælpe jer.

 

Nedenstående er et eksempel på en klassisk rekrutteringsproces hos betterpeopletech. Vi tilpasser dog de enkelte forløb ud fra who you are.

Rekrutteringsproces, procesmodel, betterpeopletech, rekruttering, 1. samtale, interview, kontrakt, screening, ansøgning ledige stillinger,