Rekrutteringsforløbet - at være kandidat hos betterpeopletech

Hos betterpeoptech ved vi, hvor vigtigt det er at finde det mest værdiskabende match mellem kandidat og kunde. For os er det essentielt at finde den rette kombination af krav og behov fra kundens side og kompetencer og ønsker fra kandidatens side. Vi sørger for, at du som kandidat bliver ansat i en virksomhed, hvor du trives - både fagligt og personligt. Derfor sørger vi også for løbende at kommunikere med vores kandidater efterfølgende for at sikre, at alt er, som det skal være.  

Med solid erfaring med rekruttering til IT- og teknologivirksomheder, ved vi, hvad vi taler om, og vi er derfor din ideelle sparringspartner, når det gælder et fremtidigt job. Ønsker du fastansættelse kan du skrive dig op i vores CV-bank og så kontakter vi dig, når der er et potentielt match. Du kan også se vores ledige stillinger her, hvor du også kan søge dem direkte. 

Er du nyuddannet, kan der være meget potentiale i at arbejde freelance. Som freelancer får du mulighed for at fordybe dig i projekter og tilegne dig specialistkompetencer indenfor forskellige projektområder. Det er en effektiv måde at få afprøvet forskellige grene af branchen og finde ud af, hvad der interesserer dig mest.

Selv med mange års erfaring i branchen er der stort potentiale i at arbejde freelance. Du er din egen chef og er selv herre over hvilke og hvor mange opgaver, du ønsker at tage ind. Det giver dig mulighed for at arbejde med lige præcis dét, der interesserer dig mest. Overvejer du at arbejde freelance, kan du læse mere om fordelene her. De fleste freelancestillinger offentliggøres ikke, så kontakt os og hør om dine muligheder, hvis du er interesseret i freelancestillinger. Ellers opfordrer vi dig til at benytte vores freelance CV-bank, hvor du kan lægge dit CV i. Så kontakter vi dig ved et potentielt match.