Brug for kvalificeret arbejdskraft midlertidigt?

En branche i rivende udvikling

Søger du en freelancer? At finde den rette IT-konsulent, ingeniør, tekniker eller digitale specialist til en opgave kan være en udfordring. Kompleksiteten og omskifteligheden på markedet kræver en tilsvarende omstillingsparathed hos de virksomheder, der gerne vil være med i forreste række. At supplere med freelancere øger fleksibiliteten og skærer en masse fordyrende mellemled væk. Det frigiver ressourcer, der kan bruges andetsteds. Vi kan hjælpe med at finde den rette freelancer med netop de specialistkompetencer, du har behov for. 

betterpeopletech er specialister i rekruttering af IT-specialister, ingeniører, teknikere m.m. Hos os får du professionel rådgivning - vi har mange års erfaring med branchen og et tilsvarende stort netværk. Derfor er betterpeopletech den perfekte sparringspartner, når du leder efter jeres næste konsulent til projekter af kortere eller længere varighed. Vi er ambitiøse og arbejder med en direkte tilgang til rekruttering, der skærer alt overflødigt væk og leverer kvalificerede kandidater hurtigt og effektivt. Vi har kandidater til alle afgrening af de teknologiske brancher - lige fra support, drift og hardcore udvikling til elektronik, mekanik, og projektledelse.

Hvorfor vælge en freelancer

At ansætte konsulenter på freelancebasis kan være en ide for dig, der har et varierende eller midlertidigt behov for arbejdskraft, som har behov for specialistkompetencer eller som har behov for fleksibilitet i forhold til et projekt. Du slipper for besværet - vi klarer alt det praktiske! Du får til gengæld en kompetent medarbejder med speciale i netop dét, du har behov for. Kontakt os for en uforpligtende samtale og hør mere om dine muligheder.