betterpeople A/S søger Android Developer for Trifork eHealth

Har du erfaring med Android udvikling, og har du lyst til at arbejde med digital sundhed, som bygger bro mellem medicin, patienter, læger og den digitale verden? Så er du måske den Android Developer, vi leder efter til Trifork eHealth!

Trifork eHealth udspringer af moderfirmaet Trifork A/S og er et ungt firma i rivende vækst. Virksomheden er i fuld gang med at skalere op fra en lille virksomhed til en virksomhed på 20+ medarbejdere. Trifork eHealth fokuserer på digital sundhed og udvikler løsninger, der fremmer sundhed og livskvalitet for mennesker verden over.

Fokus på den nyeste teknologi og digital sundhed
Som Android Developer hos Trifork eHealth vil dine primære arbejdsopgaver være udviklingen af native Android mobilapplikationer, design og implementering af arkitektur i mobile applikationer og dokumentation af kode og arkitektur. Du vil komme til at arbejde med den nyeste teknologi, der blandt andet omfatter AR, ML og loT. På længere sigt vil der være mulighed for at arbejde med forbedring af interne processer og specialisering inden for et relevant felt, som du brænder for.

Hos Trifork eHealth vil du komme til at arbejde med mere end kodning. Du vil også få arbejdsopgaver, der løsriver dig fra kontoret på Borgergade, hvilket indebærer rådgivning af kunder, deltage i konferencer og indgå i spændende samarbejdsrelationer med førende globale digitale og pharmaceutiske virksomheder. Generelt for dine arbejdsopgaver er, at du sammen med resten af teamet hos Trifork eHealth får mulighed for at udvikle medicinsk udstyr med direkte indflydelse på livskvalitet og sundhed for mennesker.

Erfaren Android Developer med appetit på nye udfordringer
Du har erfaring med Java og/eller Kotlin, og da du bliver ansat som Android Developer, har du også erfaring med unit testing til Android projekter. Derudover har du også erfaring med design patterns, for eksempel MVVM eller VIPER. Det er tilmed en fordel, hvis du har erfaring med iOS, web eller .NET. Du har som minimum en bacheloruddannelse inden for software, IT eller lignende og har formentligt arbejdet i softwareudviklingsbureauer og konsulenthuse med fokus på healthcare, pharma eller life science. Vigtigst af alt er, at du har erfaring med Android udvikling, herunder MVC arkitektur inden for mobiludvikling, fuld udviklings life-cycle og kan skrive test til Android.

Som person er du positiv og energisk med appetit på et socialt arbejdsmiljø. Du er klar på at sparre med dine kollegaer og kan både give og modtage konstruktiv feedback. Du har en naturlig lyst til at lære og prøve kræfter med nye udfordringer, da virksomheden hele tiden arbejder med nye teknologier og frameworks.

Et socialt arbejdsmiljø med mulighed for udvikling
Trifork eHealth er en virksomhed i vækst, hvor der er mulighed for at udvikle sig sammen med firmaet. Der er mulighed for at blive teamleder, tech ekspert, scrum master eller lignende. Som en del af den faglige og personlige udvikling vil der også på sigt være mulighed for at rejse til udlandet for at arbejde i andre afdelinger.

Rekrutteringen varetages af betterpoeple
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. betterpeople A/S varetager rekrutteringen for virksomheden, og har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte CEO & Partner, Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994 eller Team Lead, Gitte Højlund på 5382 4466 eller gh@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S

betterpeople A/S søger Android Developer for Trifork eHealth

Virksomhed
Trifork eHealth

Sted
København

Kategori
IT

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk
Gitte Højlund

Spørgsmål til jobbet?

Gitte Højlund

+45 5382 4466

gh@betterpeople.dk