betterpeople A/S søger Full Stack Developer til Trifork eHealth

Brænder du for at arbejde med web- og applikationsudvikling, og har du erfaring med backend teknologier? Kan du se dig selv arbejde i en dynamisk og hurtigt voksende medtech-virksomhed? Så er du måske den Full Stack Developer, vi leder efter til Trifork eHealth!

Trifork eHealth udspringer af moderfirmaet Trifork A/S og er et ungt firma i rivende vækst, som på nuværende tidspunkt er den eneste SaMD certificerede virksomhed i Danmark. Virksomheden er i fuld gang med at skalere op fra en lille virksomhed til en virksomhed på 20+ medarbejdere. Trifork eHealth fokuserer på digital sundhed og udvikler løsninger, der fremmer sundhed og livskvalitet for mennesker verden over.

Udvikling, ansvar og selvstændighed
Din primære arbejdsopgave vil bestå i web-udvikling, og du vil tilmed få et stort ansvar i udviklingen af apps, der virkelig gør en forskel og potentielt kan redde menneskeliv. Du vil få en central rolle i et innovativt udviklerteam, som konstant bryder grænser og befinder sig i krydsfeltet mellem medicinsk ekspertise, digital sundhed, strategisk mind-set og banebrydende udvikling. Du vil inden for de første tre måneder hos Trifork, blive certificeret medtech-udvikler. Du vil få stor selvstændighed under ansvar samt få mulighed for at arbejde med internationale projekter.

Erfaren og passioneret Full Stack Developer
Du har 4-6 års erfaring med web-udvikling. Du kan bygge webapplikationer, og du har gennem dine tidligere stillinger arbejdet med større agile projekter. Du har kendskab til programmering i TypeScript og solid erfaring med HTML, CSS, JavaScript og C#. Derudover har du kendskab til et eller flere af følgende programmer: VueJs, React eller Angular, samt Azure, Node.js, Cloud, DevOps og Git.

Som person er du passioneret omkring dit arbejde. Du er energisk, positiv og har viljen til at sætte dig ind i nye tankegange, og du sparrer naturligt med dine kollegaer. Da Trifork er en international virksomhed, er det en fordel, hvis du kan udvikle løsninger samt dokumentere din kode på både engelsk og dansk.

Karriere i en vækstende software virksomhed
Hos Trifork eHealth bliver du en del af en software virksomhed i vækst, som rummer et spændende, udfordrende og uformelt arbejdsmiljø, hvor der i fællesskab arbejdes for at udvikle en visionær og attraktiv arbejdsplads, som sætter kollegialt sammenhold i højsædet. Du får rig mulighed for faglig og personlig udvikling i form af udlandsrejse, videreuddannelse og skiture.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. betterpeople A/S varetager rekrutteringen, og har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte CEO & Partner, Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S

betterpeople A/S søger Full Stack Developer til Trifork eHealth

Virksomhed
Trifork eHealth

Sted
København

Kategori
IT

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk