betterpeople A/S søger senior iOS-udvikler til Trifork eHealth

Er du en passioneret iOS-udvikler med viljen til at sætte dig ind i nye tankegange? Har du lyst til at arbejde med digital sundhed, og kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk og hurtigt voksende medtech-virksomhed? Så er du måske den senior iOS-udvikler, vi leder efter!

Trifork eHealth udspringer af moderfirmaet Trifork A/S og er et ungt firma i rivende vækst, som på nuværende tidspunkt er den eneste SaMD certificerede virksomhed i Danmark. Virksomheden er i fuld gang med at skalere op fra en lille virksomhed til en virksomhed på 20+ medarbejdere. Trifork eHealth fokuserer på digital sundhed og udvikler løsninger, der fremmer sundhed og livskvalitet for mennesker verden over.

Udvikling, innovation og digital sundhed
Som senior iOS-udvikler vil din primære arbejdsopgave bestå i at udvikle apps, der virkelig gør en forskel, og som potentielt kan redde menneskeliv. Du vil få en central rolle i et innovativt udviklerteam, som konstant bryder grænser, og befinder sig i krydsfeltet mellem medicinsk ekspertise, digital sundhed, strategisk mind-set og banebrydende udvikling. Du vil inden for de første tre måneder hos Trifork, blive certificeret medtech-udvikler. Du vil få stor selvstændighed under ansvar samt få mulighed for at arbejde med internationale projekter.

Passioneret, energisk og erfaren iOS-udvikler
Du har 3-5 års erfaring med iOS-udvikling. Derudover har du erfaring med Objective-C, Swift, Apple’s Core frameworks samt XML. Har du tilmed kendskab til Xcode og lldb, samt en god forståelse for Android, Kotlin, Bluetooth og Java, vil det være fordel. Du har formentligt tidligere arbejdet som softwareudvikler i et konsulenthus med fokus på sundhed og medicinsk udstyr.

Som person er du passioneret omkring dit arbejde. Du er energisk, positiv og har viljen til at sætte dig ind i nye tankegange, og du sparrer naturligt med dine kollegaer. Da Trifork er en international virksomhed, er det en stor fordel, hvis du kan udvikle løsninger samt dokumentere din kode på både engelsk og dansk.

Et socialt arbejdsmiljø med mulighed for udvikling
Hos Trifork eHealth bliver du en del af en software virksomhed i vækst, som rummer et spændende, udfordrende og uformelt arbejdsmiljø, hvor der i fællesskab arbejdes for at udvikle en visionær og attraktiv arbejdsplads, som sætter kollegialt sammenhold i højsædet. Du får rig mulighed for faglig og personlig udvikling i form af udlandsrejse, videreuddannelse og skiture.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. betterpeople A/S varetager rekrutteringen for virksomheden, og har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte CEO & Partner, Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S

betterpeople A/S søger senior iOS-udvikler til Trifork eHealth

Virksomhed
Trifork eHealth

Sted
København

Kategori
IT

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk