betterpeople A/S søger Senior Software Developer til udvikling af fremtidens sundhedsløsninger for Trifork A/S

Det handler om at brænde for sit fag! Er du nysgerrig efter ny viden inden for softwareudvikling og teknologier, og vil du have en nøglerolle i udviklingen af nogle af de mest spændende projekter inden for sundheds-IT? Så skal du læse med her!

Trifork er en attraktiv IT-virksomhed, der er kendt for sin høje faglighed og troværdighed. Virksomheden rummer et udpræget udvikler-miljø, hvor teknologien altid er i fokus – ikke for teknologiens skyld, men for kundens.

Innoverende softwareudvikling fra A til Z

Som Senior Software Developer i Trifork Sundhed får du en central rolle i digitaliseringen af sundhedsvæsenet gennem din innovative softwareudvikling. Du bliver en del af et fagligt stærkt team af erfarne udviklere på kontoret i Aarhus C, hvor du har din daglige gang, når du ikke er hos kunderne. Hos Trifork bestræber de sig på, at der altid er minimum to udviklere på hvert projekt, da faglig sparring er essentielt for virksomhedens DNA.

Der er tale om et alsidigt job, som du selv har indflydelse på udviklingen af, og denne stilling er din mulighed for at dykke ned i teknologier og projekter efter eget valg i en virksomhed, der i sandhed giver plads til selvorganisering. Det er dit ansvar at sætte retning for dine projekter, aktivt udvikle din viden og løfte dit faglige niveau, hvilket du vil opleve solid opbakning til og mulighed for. På den måde evner du som udvikler altid at træffe faglige og saglige beslutninger, der skaber den ønskede værdi for kunden, som du har den direkte dialog med. I et miljø med fokus på teknologier og faglighed indgår du derfor også i hele beslutningsprocessen både i forhold til tidsramme, diverse estimater, teknologivalg medvidere. Din mission er kort sagt at udvikle software, der gør en forskel for sundhedsfaglige såvel som patienter.

Solid programmeringserfaring og passion

Dine kvalifikationer har du opnået gennem solid programmeringserfaring fra tidligere stillinger, gerne inden for sundheds-IT. Vigtigst er det dog, at du er en faglig, skarp softwareudvikler, som kan sit stof og går forrest i løsningen af opgaver og tilegnelsen af ny viden. Du er formegentlig uddannet datalog, ingeniør eller lignende, og du har interesse for og lyst til at arbejde med en bred vifte at teknologier, der løbende ændrer sig. Du arbejder i dag med en række teknologier, som med fordel kunne være for flere af følgende: AWS, Kubernetes, Splunk, OpenID Connect, SAML, NemLogin, KeyCloak, Java, Spring, REST eller HL7 FHIR.

Det er ikke et krav, at du er vant til kundekontakt eller kunderelateret softwareudvikling, men det er en forudsætning, at du brænder for dit fag, går op i kvalitet, har lyst til at samarbejde med spændende kunder og kolleger, samt sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde.

Plads til lokal forskellighed og selvstændighed

Trifork er en af de virksomheder, der lykkes med at leve op til at være en dynamisk organisation med en flad struktur, hvor der arbejdes i agile teams med fokus på et tæt og tillidsfuldt samarbejde med såvel kunder som kolleger. Trifork er en arbejdsplads hvor den høje faglighed vinder og sætter retningen, og den udprægede respekt faggrupperne imellem både indrammer og skaber en sjov og varieret hverdag. Der er plads til lokal forskellighed og selvstændighed, for at opretholde de korte beslutningsveje og en vellykket do’er-kultur. Samtidig vil du som medarbejder mærke, at Trifork er en velfungerende familie på tværs af lokaliteter. Der er tale om en virksomhed, der skiller sig ud, når det kommer til faglighed og medarbejderudvikling. Du tilbydes Scrum certificering, og Trifork afholder eksempelvis Hackerdays, GoTo konferencer og GoTo nights, hvor du møder og kan lade dig inspirere af førende eksperter inden for nye teknologier. For at opretholde og udvikle et sundt arbejdsmiljø er der tilmed årlig strategitur med fokus på teambuilding og kultur.

Som en del af din onboarding får du fra dag ét tilknyttet en kollega, der agerer din buddy og guider dig gennem din opstart, så du bliver klædt bedst muligt på til at blive en succes i jobbet hos Trifork. Desuden vil du inden for de første par måneder deltage i Trifork family training med andre kollegaer fra Triforks kontorer rundt omkring i verden. En sjælden oplevelse hvor du vil opleve virksomhedens imponerende DNA på tætteste vis.

Rekrutteringen varetages af betterpeople

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst CEO & Partner, Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(C) betterpeople A/S 

betterpeople A/S søger Senior Software Developer til udvikling af fremtidens sundhedsløsninger for Trifork A/S

Virksomhed
Trifork A/S

Sted
Aarhus

Kategori
IT

Claus Bak

Spørgsmål til jobbet?

Claus Bak

+45 5383 4994

cb@betterpeople.dk